Mer effektiv gjennomføring av prosjekter ved Brønnøysundregistrene - Kjøsnes, Kenneth; Nygård, Anne (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2011 Var sperra for utlån til 2015-12-01 2015-12-01