Forvaltning av intellektuell kapital i kunnskapsintensive virksomheter - Woje, Kjetil; Pettersen, Roy (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2011