Er verdibasert ledelse prisgitt konteksten den skal virke i? : en empirisk studie av Skatteetatens implementering av verdibasert ledelse - Olsen, Frank Ove; Ringseth, Stein Birger; Mariussen, Bjørn (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2011