Det inkluderende galehuset : en vurdering av "det gode arbeismiljøet" - Hillestad, Randi S.; Kaspersen, Tor M.; Dahl, Jan-Helge (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2011