Læring som verktøy for utvikling av dynamiske kapabiliteter : hvordan virksomheter kan skape endringsevne gjennom spesifikke læringsmekanismer - Willumsen, Jorun (Høgskolen i Bodø, 2010)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Høgskolen i Bodø, 2010