Klyngen Arena Beredskap - har klyngen de rette forutsetningene for å drive innovasjon? - Stabell, Rina (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2011