Hvilke prosesser beskrives i organisasjoner som opplever en vellykket implementering av online IP? - Christensen, Kari; Sigerstad, Siv Helen N. (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2011