Lederutfordringer knyttet til etnisk mangfold på arbeidsplassen - Bakke, Alena; Siggerud, Sonja Eilertsen (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2011