Hvilke argumenter og forventninger har henholdsvis rådmann, politikere og barnevernleder i kommunen til organiseringen av et interkommunalt barnevern? Hvilke utfordringer stiller dette barnevernet ovenfor? - Brattli, Wanja (Høgskolen i Bodø, 2010)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Høgskolen i Bodø, 2010