Faktorer som påvirker styrets arbeid og hvordan disse har bidratt til å videreutvikle styrerollen ved Høgskolen i Bodø - Øien, Petter Román (Høgskolen i Bodø, 2010)
Masteroppgave i bedriftledelse (MBA) - Høgskolen i Bodø, 2010