Helhetlig risikostyring i Torghatten Trafikkselskap AS - Berg, Tor Kristian; Edvardsen, Torstein Zahl (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013 Sperra for utlån til 2020-01-01 2020-01-01