Finansiell risikostyring i Hurtigruten ASA samt en analyse av ulike variablers påvirkning på selskapets aksjekurs - Edvardsen, Ole Kristian Koa; Nilsen, Kristian (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013