Suksessfulle bedriftsetableringer : en studie av hvilke relasjoner som har betydning for gründeren - Øyen, Mona; Sand, Mette Mari; Andersen, Ragnhild (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013