En studie av kundens opplevelse av produktet Hvalsafari - Johansen, Rune; Rydland, Angelica A. (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013