Er det forskjell på endringsprosesser i en stor bedrift og en liten bedrift? : en kvalitativ studie av tre bedrifter - Sæther, Ørjan Nøstan (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013