Kunnskapsbasert forretningsutvikling : finansiering av nyetablering : et studie av ledende kapitalkilder på Helgeland - Linder, Dani; Losvik, Anders; Hansen, Grener (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013