Av plikt sier vi mottatt, så lenge vi får fly : en analyse av jagerflygere i en omstillingsprosess - Vika, Sanaa Bhatti (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013