Hvordan kan friskfaktorene ledelse og arbeidsglede bidra til langtidsfriske medarbeidere? - Lauveng, Silje Marita; Pedersen, Ann-Kristin; Tømmerbakk, Karoline Rosøy (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013