Verdsettelse av en liten bedrift, Polargym AS - Nikolaisen, Carina (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012 Sperra for utlån til 2020-05-25 2020-05-25