Risikostyring i industri : hvordan sikrer Elkem Salten seg mot svingninger i markedet? - Jensen, Anders Elvegård; Storli, Tore (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012 Sperra for utlån til 2022-05-25 2022-05-25