Risikostyring i Rapp Marine AS : et kvalitativt studium om hvordan Rapp Marine styrer sin risiko - Willumsen, Pål Gunnar Tenstrand (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011 Var sperra for utlån til 2015-05-01 2015-05-01