Vurdering av ulike finansieringskilder - Mevatne, Aleksander Hella; Torrissen, Madeleine Fjærvoll (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011