Entreprenørskap i en liten fraflytningstruet kommune i Nord-Norge - Nicolaisen, Mats; Li, Espen (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011