Dagligvaremarkedet : en undersøkelse av markedssituasjonen på Hunstad/Mørkved i Bodø - Krijesterac, Emil; Ørsnes, Knut; Pettersen, Eirik Andreas (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011