Reisemål Nordreisa - et arktisk eventyr : en studie av en strategisk allianse mellom reiselivsbedrifter - Fosnæs, Thomas; Johansen, Marius (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010