Omsorg i en hverdag : et fenomenologisk blikk på ektefeller og voksne barns opplevelse av å være omsorgsgiver i en hverdagskontekst - Torgersen, Anja (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i sosiologi - Universitetet i Nordland, 2011