Jeg prøver liksom å ta hensyn : et mestringsperspektiv på barn som pårørende når foreldre har revmatisk sykdom - Fridtjofsen, Bente (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i sosialt arbeid - Universitetet i Nordland, 2013