Møtet med brukernes erfaringskompetanse i rusfeltet : og en ny fremtid for sosialt arbeid - Feragen, Stein (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i sosialt arbeid - Universitetet i Nordland, 2011