Vi ses på tirsdag! : hvordan beskriver foreldre med psykiske vansker og deres barn sitt hverdagsliv og sine erfaringer med gruppetilbudet Tirsdagstreffet? - Skogøy, Bjørg Eva (Høgskolen i Bodø, 2010)
Masteroppgave i sosialt arbeid - Høgskolen i Bodø, 2009