Hvordan er det forebyggende arbeid med barn aktualisert i utdanning og praksis i helsestasjoner, barnehager og skoler - Helmersen, Bodil (Høgskolen i Bodø, 2010)
Masteroppgave i sosialt arbeid - Høgskolen i Bodø, 2010