Hvordan blir barnas selvforståelse påvirket av en oppvekst med rusmisbrukende foreldre, og hvordan blir selvforståelsen påvirket av samtaler med rusterapeut? - Alfsen, Marianne (Høgskolen i Bodø, 2008)
Mastergradsoppgave i sosialt arbeid - Høgskolen i Bodø, 2008