Vivienda? : Her lever vi sammen. Sånn er det bare : samhandling og fordeling av arbeidsoppgaver i cubanske hushold - Høiland, Kajsa Liisa (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i sosialt arbeid - Universitetet i Nordland, 2011