Kunne det vært annerledes? Om kjønn, rase/etnisitet og interseksjonalitet i sosialt arbeid - Kristiansen, Tone Gunn Stene (Høgskolen i Bodø, 2007)
Mastergradsoppgave i sosialt arbeid - Høgskolen i Bodø, 2007