Det vil tvinge seg fram : om lokale og interkommunale strategier i møte med samhandlingsreformen - Bjørgo, Frode (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i politikk og samfunnsendring - Universitetet i Nordland, 2012