Venstres vekst og fall : fra statsbyggende parti til restparti - 1885-1973 : et bidrag til Venstres valghistorie - Jensen, Torbjørn Trane (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i politikk og samfunnsendring - Universitetet i Nordland, 2011