Back to USSR: Oppbygning og utvikling av en sovjetisk velferdsstat i perioden 1945 – 1991 med fokus på pensjonstrygd - Aparenko, Anna (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i politikk og samfunnsendring - Universitetet i Nordland, 2012