Organisasjonsendring i et institusjonelt perspektiv : fra Kvinneuniversitetet Nord til KUN - Rosenfors, Sunniva Grønstad (Høgskolen i Bodø, 2008)
Mastergradsoppgave i politikk og samfunnsendring - Høgskolen i Bodø, 2008