Rettferdig og rimelig? : om kjønnskvotering til styrene i allmennaksjeselskap - Cvijanovic, Anette I. (Høgskolen i Bodø, 2009)
Mastergradsoppgave i politikk og samfunnsendring - Høgskolen i Bodø, 2009