Du vil vel ikke ta fra meg mannen min før tida? : en casestudie av motiver, ressurser og prioriteringsdilemma innenfor kreftomsorgen - Skansen, Rune (Høgskolen i Bodø, 2007)
Masteroppgave i politikk og samfunnsendring - Høgskolen i Bodø, 2007