I sentrum av en storm? : en analyse av et sykehus' omdømmeforsvar - Karlsen, Beathe K.; Lauritzen, Siw J. (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i personalledelse - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013