[Hvordan blir biologiske foreldre ivaretatt etter en omsorgsovertakelse?] - Helgesen, Ragna; Teigen, Maiken Fagerås (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i sosialt arbeid (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013 Tittel laget av katalogisator