Innvandrerungdom & kriminalitet : fagfolks opplevelse av felles utfordringer og problemer - Jervås, Sandra; Nordahl, Ida (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i barnevern (bachelorgrad) - Universitetet i Bodø, 2011 Sperret til 2012-01-01