Hvilke erfaringer har pårørende med psykiatritjenesten som hjelpeapparat? - Johansen, Marte; Henriksen, Maria Nathalie Friis (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sosialt arbeid (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011