Sammen er vi dynamitt : hvordan fungerer samarbeidet mellom de ulike profesjonene ved en institusjon? I hvilken grad er det preget av tverrfaglighet eller flerfaglighet? - Asker, Camilla; Høiland, Kajsa Liisa; Løvberg, Hilde (Høgskolen i Bodø, 2008)
Bacheloroppgave i Sosialt arbeid/barnevern - Høgskolen i Bodø, 2008