Det biologiske prinsipp : er det til det beste for barnet? : blod er kanskje tykkere enn vann, men kjærlighet er tykkere enn blod - Myhre, Ida Kirstine; Korsviken, Hege; Myking, Lisa (Høgskolen i Bodø, 2009)
Studentarbeid i barnevern (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2009