Opplever de ansatte ved NAV-kontorene at reformen gir brukerne et bedre tilbud? - Hagen, Aina; Bolte-Olsen, Heidi; Gundersen, Ramona (Høgskolen i Bodø, 2008)
Studentarbeid i sosialt arbeid (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2008