Tidlig intervenering for å forhindre omsorgssvikt der barn har psykisk syke foreldre - Moland, Gøril Kjeldsberg; Stensland, Eva Helen; Lillemark, Ingunn (Høgskolen i Bodø, 2008)
Studentarbeid i sosialt arbeid (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2008