HeroMidt, HeroNord - Hero der du bor! : en prosjektoppgave om utdeling av heroin - Halset, Linda; Hovland, Helle; Knutsen, Emma V. (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sosialt arbeid (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011