Det gröna Norden – Klimatsmart aktör : Det finska ordförandeskapat för Nordiska ministerrådet 2011 (København : Nordisk ministerråd, 2010)
Det nordiska samarbetet omfattar Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige samt de självstyrande områdena Färöarna, Grönland och Åland. Ordförandeskapet för Nordiska ministerrådet varar ett år och roterar mellan de fem nordiske länderna. 2011 är det Finland som har ordförandeskapt i Nordiska ministerrådet. I det här programmet presenteras deras prioriteringar för det nordiska samarbetet.