Hållbar utveckling i Arktis : Nordiska ministerrådets arktiska samarbetsprogram 2012-2014 (København : Nordisk ministerråd, 2012)
Nordiska ministerrådets arktiska samarbetsprogram etablerades år 1996 och har under årens lopp vuxit i betydelse och omfattning. Insatsområdena täcker in ett brett spektrum av projekt och initiativ av olika slag.